Forum duszków
Witajcie!
Jestem Kasper, mam 20 lat, mieszkam w Gdyni. Urodziłem się w Świętochłowicach na Śląsku. A więc hanys.
W sumie interesuje się odpoczywaniem po nocnej pracy ale już niedługo
Mam hodowle swoją własną. Do tego lubie sport. 11 lat trenowałem gimnastykę sportową a teraz zamierzam się kształcić na uczelni wyższej w Gdańsku na kierunku wf.
Mam kiepski humor bo dziewczyna mnie zostawiła i jakoś nie mam gdzie się podziać więc zamierzam znów zgrywać kozaka w necie ;]
Jak coś pytajcie a odpowiem
VaS jest w Gdyni?
Nie no dziewczyna do rodziny pojechała na 2 tygodnie i zostałem sam. Raczej może być niezadowolona jak wróci że znalazłem sobie inną a w podobnym to znaczy ile ? Chyba nie 10 lat
Teoretycznie konto dexiego zrobiliśmy fuzje więc moje wsie też tam były. Miałem tam tylko doglądać a Emil zniknął i nie odpisywał na moje wiadomości, zostawiając cały ten syf na mojej głowie. Burdel to się zrobił po fuzji- ni to w dupę, ni w oko. Wzięliście wszystkich jak leci a przez TC atmosfera padła. Ghost to było plemię a pózniej to syf, kiła i mogiła.
I tak nie wyszło tak fajnie jak mogło. Mogłem oddać wsie HC i wtedy mielibyście co robić a tak pewnie granice komtynentów ich blokowały. Czekałem na wojnę od początku a Mercer leciał w chuja. Miałem barby przejmować? Bo ani Ty nie pofatygowałeś się wywalić z ghostów kogokolwiek, ani mercer. Zrobiliście mi grę nudną i prośbami nie dałem rady nic ugrać. A skoro dla mnie zabawą miały być barby to dla was teraz też są.
Szczerze żałuje że przeszedłem do TC. W ghost mogliśmy dojechać ich z palcem w dupie. Albo bez tego jak kto woli
hmm zjebałeś po całości że poszedłeś do TC i Ci to mówiłem
a Ty odpowiedziałeś że damy radę bez Ciebie
i widzisz ? mi się odechciało więc spierdoliłem a Vic sam nie miał co zrobić więc przyspieszył fuzję
ale i tak chujowo zagrałeś że usunąłeś konto
mi mogłeś dać